Skip to content

Firmapresentasjon

Firmapresentasjon

Et solid navn

Gjul & Rabban AS er en bygningsentreprenør med bred erfaring innen næringsbygg, gårdsbruk og industri. Med hovedbase på Opphaug er vi tilgjengelige for små og store oppdrag over hele Trøndelag.

Siden starten i 1998, har vi fått et solid navn i markedet. Vi er kjent for vår fagkunnskap, seriøsitet og leveringsevne. Bedriften er i stadig utvikling
– alltid oppdaterte på nye bransjekrav og kundebehov.

Firmaet har en erfaren arbeidsstokk med høy kompetanse og alle relevante godkjenninger. Samlet gjør det oss i stand til å utføre alle typer oppdrag på best mulige måte.

Allsidig virksomhet

Gjul & Rabban er en allsidig bedrift med bred kompetanse. Foruten egne fagfolk innen utførelse av bygg i tre, betong og stål, er vi godkjent for skadetaksering, verdivurdering og salg av eiendom.

Vi leverer både isolerte og uisolerte bygg – fra løsninger i massivtre til bærende søylefrie stålkonstruksjoner. Vi har også høy kompetanse på forskaling og kranarbeid.

I løpet av årene har vi opparbeidet særlig bred erfaring innen oppføring av alle typer fjøs og andre landbruksbygg. I tillegg jobber vi mye med blant annet ridehaller og ulike næringsbygg.

Se noen av våre referanser